Featured Icon

Sanitair

Goede loodgieterij is essentieel in uw woning of bedrijfspand. Onze diensten omvatten het volledige scala aan loodgieterijwerk, van het ontwerpen van efficiënte en esthetische oplossingen tot de zorgvuldige installatie.

Lees meer
Featured Icon

Koeltechnieken

Y.P.A Clima stelt op maat gemaakte oplossingen beschikbaar voor zowel commerciële als residentiële toepassingen. Of het nu gaat om een koelsysteem voor uw winkel, restaurant, kantoor of woning.

Lees meer
Featured Icon

Elektriciteit

Met jarenlange ervaring en expertise kunnen wij aan al uw elektriciteitsbehoeften voldoen. Of het nu gaat om het aanleggen van elektrische bekabeling, het installeren van verlichtingssystemen of het upgraden van uw elektrisch paneel.

Lees meer
Featured Icon

Ventilatie

Ventilatie is een essentiële techniek om optimale luchtkwaliteit te waarborgen in woningen, kantoren, scholen en andere gebouwen. Door middel van mechanische of natuurlijke ventilatie wordt stilstaande lucht ververst met verse buitenlucht.

Lees meer
Featured Icon

Airco

Of u nu verkoeling nodig heeft tijdens warme zomers of een efficiënte klimaatbeheersing in uw bedrijfspand wenst, Y.P.A. Clima staat klaar om aan al uw behoeften op het vlak van klimatisatie en airco te voldoen.

Lees meer
Featured Icon

Verwarming

Of het nu gaat om centrale verwarming, warmwatervoorziening of radiatoren, onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw verwarmingssysteem perfect wordt geïnstalleerd en onderhouden.

Lees meer

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact op met Y.P.A. Clima voor meer informatie over onze verwarmingsdiensten of om een gratis offerte aan te vragen. Wij staan klaar om u te helpen met al uw verwarmingsbehoeften, en streven ernaar om uw huis warm en comfortabel te maken, ongeacht het seizoen. We zijn actief in Kapelle-op-den-Bos, Antwerpen, Mechelen, Willebroek, Londerzeel, Meise, Brussel… en ruime omgeving.

Contacteer ons

YPA CLIMA

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 08 73 54
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0663.787.925

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan. Bij Y.P.A Clima maken we van uw comfort onze prioriteit! We zijn voornamelijk actief op de as Antwerpen - Brussel.

[email protected]
Atealaan 34 bus A, 2200 Herentals

Regio Antwerpen & Brussel

We zijn actief in Kapelle-op-den-Bos, Antwerpen, Mechelen, Willebroek, Londerzeel, Meise, Brussel… en ruime omgeving.