Koeltechnieken

Y.P.A Clima stelt op maat gemaakte oplossingen beschikbaar voor zowel commerciële als residentiële toepassingen. Of het nu gaat om een koelsysteem voor uw winkel, restaurant, kantoor of woning. Contacteer ons  

Koeltechnieken Y.P.A Clima

We hebben uitgebreide diensten en oplossingen voor koeltechnieken in de streek tussen Brussel en Antwerpen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Kapelle-op-den-Bos, Antwerpen, Mechelen, Willebroek, Londerzeel, Meise, Brussel… Met onze jarenlange ervaring zijn wij de perfecte partner voor al uw koeltechnische behoeften.

Een oplossing op uw maat

Y.P.A Clima stelt op maat gemaakte oplossingen beschikbaar voor zowel commerciële als residentiële toepassingen. Of het nu gaat om een koelsysteem voor uw winkel, restaurant, kantoor of woning, wij hebben de expertise om aan al uw koeltechnische behoeften te voldoen. Met onze hoogwaardige producten en eersteklas service zorgen we ervoor dat uw koelsysteem optimaal presteert.

Onze diensten in koeltechniek

  • Installatie: Professionele installatie van diverse koelsystemen, inclusief koelcellen, koeltogen en meer.
  • Onderhoud: Regulier onderhoud om de efficiëntie van uw koelsysteem te waarborgen, wat resulteert in energiebesparing en lagere onderhoudskosten.
  • Reparatie: Snelle en deskundige reparaties om ervoor te zorgen dat uw koelinstallatie snel weer operationeel is.
  • Vervanging: Indien nodig, verzorgen wij de vervanging van verouderde of defecte koeltechnische apparatuur.
  • Inspecties: Grondige inspecties om potentiële problemen vroegtijdig te identificeren en te verhelpen.

Expertise in de horeca 

Bij Y.P.A Clima begrijpen we de unieke behoeften van de horecasector. Wij bieden gespecialiseerde services voor koelcellen, koeltogen en andere koelapparatuur die essentieel is voor uw bedrijfsvoering.

Offerte koeltechnieken

Wilt u meer informatie of een gratis offerte aanvragen? Aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met Y.P.A Clima! Ons team van professionele technici staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen met al uw koeltechnische behoeften. Vertrouw op Y.P.A Clima voor hoogwaardige koeltechnieken en betrouwbare service. We bedienen met onze koeltechnieken de as Antwerpen Brussel. Denk daarbij dus bijvoorbeeld aan de ruime regio rond Kapelle-op-den-Bos, Antwerpen, Mechelen, Willebroek, Londerzeel, Meise, Brussel….

Contacteer ons

YPA CLIMA

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 08 73 54
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0663.787.925

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan. Bij Y.P.A Clima maken we van uw comfort onze prioriteit! We zijn voornamelijk actief op de as Antwerpen - Brussel.

[email protected]
Atealaan 34 bus A, 2200 Herentals

Regio Antwerpen & Brussel

We zijn actief in Kapelle-op-den-Bos, Antwerpen, Mechelen, Willebroek, Londerzeel, Meise, Brussel… en ruime omgeving.