YPA Clima
uw specialist in airco, ventilatie en meer!

Contacteer ons 

YPA Clima
uw specialist in airco, ventilatie en meer!

Contacteer ons 

YPA Clima
uw specialist in airco, ventilatie en meer!

Contacteer ons 
/

Onze expertise

Bij Y.P.A Clima staat uw comfort centraal. Wij zijn uw betrouwbare partner voor airconditioning, ventilatie, sanitair en koeltechnieken, op de as Antwerpen - Brussel. We gaan voor topkwaliteit, of het nu gaat om airco, warmtepompen, ventilatiesystemen of om elektriciteit en loodgieterij.

Featured Icon

Ventilatie

Ventilatie is een essentiële techniek om optimale luchtkwaliteit te waarborgen in woningen, kantoren, scholen en andere gebouwen. Door middel van mechanische of natuurlijke ventilatie wordt stilstaande lucht ververst met verse buitenlucht.

Lees meer
Featured Icon

Airco

Of u nu verkoeling nodig heeft tijdens warme zomers of een efficiënte klimaatbeheersing in uw bedrijfspand wenst, Y.P.A. Clima staat klaar om aan al uw behoeften op het vlak van klimatisatie en airco te voldoen.

Lees meer
Featured Icon

Verwarming

Of het nu gaat om centrale verwarming, warmwatervoorziening of radiatoren, onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat uw verwarmingssysteem perfect wordt geïnstalleerd en onderhouden.

Lees meer
Featured Icon

Sanitair

Goede loodgieterij is essentieel in uw woning of bedrijfspand. Onze diensten omvatten het volledige scala aan loodgieterijwerk, van het ontwerpen van efficiënte en esthetische oplossingen tot de zorgvuldige installatie.

Lees meer
Featured Icon

Koeltechnieken

Y.P.A Clima stelt op maat gemaakte oplossingen beschikbaar voor zowel commerciële als residentiële toepassingen. Of het nu gaat om een koelsysteem voor uw winkel, restaurant, kantoor of woning.

Lees meer
Featured Icon

Elektriciteit

Met jarenlange ervaring en expertise kunnen wij aan al uw elektriciteitsbehoeften voldoen. Of het nu gaat om het aanleggen van elektrische bekabeling, het installeren van verlichtingssystemen of het upgraden van uw elektrisch paneel.

Lees meer

Waarom kiezen voor Y.P.A Clima?

  • Specialisatie in airco en ventilatie: Onze diepgaande expertise in airconditioning, warmtepompen en ventilatiesystemen zorgt ervoor dat u kunt rekenen op kwalitatieve oplossingen.
  • Maatwerk: Elk project wordt op maat gemaakt om te voldoen aan uw specifieke behoeften en wensen.
  • Innovatie: Wij blijven op de hoogte van de nieuwste technologieën om u de meest geavanceerde en energie-efficiënte oplossingen te bieden.
  • Klantgerichtheid: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. Ons team staat klaar om u persoonlijk advies te geven en uw vragen te beantwoorden.
  • Betrouwbaarheid: Wij zijn uw betrouwbare partner voor al uw verwarmingsbehoeften. Onze deskundige loodgieters en installateurs zorgen voor een professionele service.
  • Gratis offerte: Bij Y.P.A. Clima bieden we u de mogelijkheid om vrijblijvend een gratis offerte aan te vragen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.
  • Compleet dienstenpakket: Of het nu gaat om eenvoudige reparaties, uitgebreide renovaties of nieuwbouwprojecten, Y.P.A. Clima biedt een uitgebreid dienstenpakket. Wij begeleiden u van begin tot eind in uw loodgieterijproject.
  • Gebruik van topmaterialen: Wij gebruiken uitsluitend de beste materialen om duurzaamheid en een perfect resultaat te waarborgen. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en daarom streven we altijd naar de hoogste standaarden in ons werk.
  • Milieubewust en veilig: Wij gebruiken materialen die voldoen aan strikte veiligheids- en milieueisen, zodat u met een gerust hart kunt genieten van uw airco-installatie.

Meer info en offerte voor uw comfortoplossing?

Ontdek hoe Y.P.A Clima uw leef- en werkomgeving kan verbeteren met hoogwaardige airco, ventilatie en klimaatoplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan. Bij Y.P.A Clima maken we van uw comfort onze prioriteit! We zijn voornamelijk actief op de as Antwerpen - Brussel. Denk daarbij aan de regio’s rond Kapelle-op-den-Bos, Antwerpen, Mechelen, Willebroek, Londerzeel, Meise, Brussel

Contacteer ons

YPA CLIMA

Locatie: Bekijk de kaart
Tel: 0477 08 73 54
E-mail: [email protected]
BTW:BE 0663.787.925

Contacteer ons

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een gratis offerte aan. Bij Y.P.A Clima maken we van uw comfort onze prioriteit! We zijn voornamelijk actief op de as Antwerpen - Brussel.

[email protected]
Atealaan 34 bus A, 2200 Herentals

Regio Antwerpen & Brussel

We zijn actief in Kapelle-op-den-Bos, Antwerpen, Mechelen, Willebroek, Londerzeel, Meise, Brussel… en ruime omgeving.